Zoeken naar hoi lekkere

Uw zoekactie voor hoi lekkere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Karel 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
38 bot zoekt daddies om te zuigen. Enkel voor vandaag
38 186 70 Bottom pijper ontvzngt enkel vandaag centrum Antwerpen om lekkere daddies te zuigen. Reactie met stats en dickpic graag  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Wederzijds pijpen vandaag tot 11u30
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag.Ik laat me ook pijpen.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Ik kan vandaag vanaf nu tot 11u30,cardate kan eventueel ook.Likjes,Marc.  

Wederzijds pijpen vandaag tot 11u30
Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke geile topper is klaar om deze lekkere bottom slet te nemen?
Lekkere geile toppers met sappige harde paal; geil en veel warm zaad? kom het er dan NU direct uitspuiten.... Ik ben sportief, bottom, glad geschoren gewillig geil sletje met ook lekker kontje, heerlijke billen en paal; graag hygiene en discretie en eerst een paar pics van uw lekkers. Laat me ook uw wensen weten, ik ben gewillige slet, maar graag hygiene en geen pijntoestanden. ik kan jullie NU direct thuis ontvangen te Ertvelde. Wacht niet telang, jullie sletje is verlekkerd op (veel) zaad.  

welke geile topper is klaar om deze lekkere bottom slet te nemen?
Zaad geil 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Op zoek naar lekkere pik
Wie heeft een lekkere pik en wil zich eens laten pijpen door man , ik ben een rustige man en ik pijp heel graag .ik ontvang en kan ook verplaatsen in driehoek knokke brugge Blankenberge, waar zijn die lekkere pikken  
slanke biman zkt 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
slanke biman zkt date nu.
Verzorgde , slanke , versa biman zoekt lekkere date. Kan ontvangen tot 13.00h.  

slanke biman zkt date nu.
Student 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge gast opzoek naar soft fun in Leuven
Deze jong gast is opzoek naar lekkere soft fun voor deze avond. Ik kan ontvangen in Leuven (Heverlee). Reply met body pic  
gnn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
geen strandweer 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Nieuwsgierige 60-er zkt idem oudere heer
Als het lekker weer is lig ik graag in de duinen met een minuscuul slipje en laat me dan bekijken, strelen, likken en pijpen door een heer. Ik dien graag als lustobject en vind het erg geil als een heer zich op me aftrekt en z n zaad op m`n lul of buik spuit Als hij ook naakt is en een lekkere frisse kale lul heeft dan is een handje of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Omdat het nog geen strandweer is lig ik graag eens thuis op bed klaar voor iemand die me eens op deze manier wil gebruiken. Ik stel prijs op uiterste hygiëne en discretie en kan ontvangen in Terneuzen.  

Nieuwsgierige 60-er zkt idem oudere heer
pijp/rim/neuksle 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp/rim/neukslet
ik zoek geile oudere Kerels tot ongeveer 70 jaar voorkeur naar intiem geschoren ben ik zelf ook. ook 2 geile mannen welkom. ik rim pijp lik jullie. ook wordt ik graag geneukt.terwijl de een mij neukt rim en pijp ik de andere en omgedraaid.ik ben zeer gewillig en onderdanig.ontvang in alle discretie ik ben single.dus wie durft het aan.ook dikke mannen zeer welkom liefst geschoren.single manne ook zeer welkom ook dikke alleenstaande ik wil hun lekkere buik likken.  

pijp/rim/neukslet
bertje 72 jaar Vlaams-Brabant - Halle
dickpics
Hallo, wie stuurt mij lekkere dickpics liefst xxl naar deze geile b-senior om lekker op te geilen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10